Huis te koop

Richtprijs 115000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20021437
Immoweb code : 20021437

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
111 vierkante meters grond

Omschrijving

STARTERSWONING OF INVESTERINGSPAND, CENTRUM SCHERPENHEUVEL!

IN OPTIE!!! Deze HOB op 1a 11ca heeft een zeer gunstige ligging, pal in het centrum van Scherpenheuvel en in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, winkels en scholen. Deze charmante woning werd in 2014 opgefrist: dak geïsoleerd, elektriciteit conform, nieuwe gaskachel, keuken en boiler.

De woning wordt verkocht aan een vanafprijs. Deze instelprijs ligt onder de marktwaarde, hetgeen u als koper de kans geeft een bod te doen.

WAT U MOET WETEN OVER DIT PAND

Objecttype HOB (half open bebouwing) - 2 Slaapkamers - Autostaanplaats - Koer- Woonoppervlakte 135 m² - Perceel 1a 11ca - Centrale ligging - Elektriciteit conform

KELDER:
Het voorste gedeelte van de living is onderkelderd.

GELIJKVLOERS:
In de living is er een gezellige gaskachel en bergruimte onder de trap. De open keuken heeft een basis uitrusting, er is een recent fornuis met oven en keramische kookplaten, dampkap en lavabo. De badkamer werd ingericht met een ligbad met douchescherm, een badkamermeubel met 1 lavabo + spiegel en een toilet. Tot slot is er een gerieflijke wasplaats met toegang naar buiten. Achteraan de woning is er een volledig omheinde koer waarvan een gedeelte benut kan worden als autostaanplaats. Tot slot is er een wandelpad van aan de woning hetgeen u toegang geeft tot een parkje met vijver en zitbanken. Ook naast de woning en aan de overzijde is er veel openbaar groen, aangelegd met bomen, grassen en een picknickbank.

1STE VERDIEPING:
Op deze verdieping zijn er 2 ...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op