Huis te koop

450000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11479754
Immoweb code : 11479754

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1900 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 3slpk op perceel van 20are te schepdaal

Voor meer info of een bezoek, bel 0470/02.89.73. In een rustige straat te Schepdaal bevindt zich deze halfopen bebouwing. Verschillende faciliteiten (scholen, openbaar vervoer, winkels, ..) bevinden zich in de nabije omgeving.

De woning, gebouwd in 1974, werd door de jaren heen zeer goed onderhouden en beschikt over een grondoppervlakte van +- 20are. Optioneel kan er nog +- 50are worden bij aangekocht. De ideale gezinswoning en/of woning voor dierenliefhebbers.

Binnenkomen doen we in de charmante inkomhal die toegang verleent tot de ruime woonkamer alsook de keuken met eetplaats. Verder vinden we op het gelijkvloers een veranda terug, een gastentoilet en een technische ruimte.

De eerste verdieping telt een authentieke nachthal, drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad.

Doorheen de woning geniet men van voldoende natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen.

Verder beschikt de woning over een gemeenschappelijke oprit, een ruime garage en een nieuw aangelegd, zuidgericht terras.

Extra pluspunten van de woning zijn alvast: betonnen constructie, raamprofielen in hout met dubbele beglazing, zeer goed onderhouden, zuidgerichte tuin, +- 50are optioneel extra aan te kopen, rustige ligging.

Neem contact op