Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 20127690
Immoweb code : 20127690

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
316 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met oprit, garage en zuid-tuin in doodlop

In een rustige doodlopende straat, vlakbij het centrum van Schelle, beiden wij u deze halfopen bel-étage woning met dubbele oprit, garage en zonnige west-tuin.
Dankzij de aanbouw op de eerste verdieping, heeft deze woning een royale leefruimte en een overdekt terras op het gelijkvloers.
Door het halfopen karakter is het perceel 9,20 m breed en heb je dus een extra brede tuin en zij-ingang. De woning heeft een zeer degelijke structuur, werd altijd goed onderhouden, het dak is reeds geïsoleerd en de verwarming loopt op een condensatieketel.

Indeling:
Voor de woning is er een dubbele oprit die toegang geeft naar de garage met kantelpoort.
We betreden de woning via de inkomhal van waaruit we de garage (8,00m x 3,75m) en de berging (3,40m x 2m) kunnen bereiken.
Zowel via de garage als langs het poortje aan de zijkant van de woning bereiken we de tuin met overdekt terras van 5,80m x 3m.

Via de trap bereiken we de eerste verdieping met op de overloop een apart toilet met handenwasser.
De leefruimte geniet erg veel lichtinval dankzij grote ramen. De aanbouw van 6m x 3m doet dienst als eetkamer waardoor de totale leefruimte maar liefst 48 m² telt.
De verzorgde keuken heeft een eenvoudige kastenwand en alle nodige toestellen.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers (17, 13 en 7 m²) en een compacte badkamer met douche, lavabo en tweede toilet.

Graag som ik voor u de troeven van deze woning nog even op:
·Rustige doodlopende straa

Neem contact op