Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 20088767
Immoweb code : 20088767

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Goed onderhouden gezinswoning met 3 (tot 5) slaapkamers.

Charmante Gezinswoning in Schelle



Welkom in deze gezellige gezinswoning gelegen in het hart van Schelle. Dit ruime pand biedt een ideale leefruimte voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit.



Kenmerken van de Woning:

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 134m² en is gelegen op een perceel van 250m². Hier vindt u drie slaapkamers (2 grote en 1 kleinere) en een badkamer met douche. Als de geïsoleerde zolder mee in gebruik wordt genomen kunnen er nog twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De keuken dient aangepakt en biedt zicht op de tuin, ideaal voor buiten dineren tijdens de warme maanden. Daarnaast is er ook nog een handige veranda voor de tussenseizoenen.



Buitenruimte:

De tuin is ruim en biedt veel mogelijkheden voor tuinieren, spelen of gewoon ontspannen. De omheinde achtertuin zorgt voor maximale privacy en veiligheid.


Extra's:

De zolder biedt extra opslagruimte en kan omgetoverd worden tot twee extra slaapkamers of hobbyruimte. Parkeren is mogelijk voor de deur.

Deze charmante woning is gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen.


Grijp deze kans niet mis en plan vandaag nog een bezichtiging!

Neem contact op