Huis te koop

525000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 20016330
Immoweb code : 20016330

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
401 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne gezinswoning met riante tuin

Welkom in jouw nieuwe thuis! Deze instapklare eengezinswoning bevindt zich in de gewilde buurt van Rumst/Reet, op wandelafstand van de 'Molenbeekse Plassen', ‘De Schorre’ en openbaar vervoer. Bij binnenkomst via de inkomhal kom je terecht in de ruime leefruimte, waar een prachtige, moderne keuken met eiland centraal staat. Deze keuken, voorzien van alle hedendaagse luxe, is de droom van elke hobbychef.
De woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de koepel en grote ramen die uitkijken op de achtertuin. Met een oppervlakte van 200 m² en een gezellig terras biedt deze tuin de perfecte setting voor heerlijke zomerdagen. Op de begane grond vind je ook de trendy badkamer, die in 2017 volledig werd gerenoveerd en is uitgerust met een bad, inloopdouche, lavabo en toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. Er is voldoende ruimte om je auto’s en fietsen te parkeren op de doorlopende oprit welke in verbinding staat met het terras. Kortom, deze woning biedt alle comfort en gemak voor een heerlijk woonleven.
Bijkomende gegevens: airco, geïsoleerd dak en dubbele beglazing, centrale verwarming op gas.
Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest in aanvraag. Asbestveilig. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op