Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 11484039
Immoweb code : 11484039

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
1020 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te renoveren villa met zuid-oriëntatie aan het Sterrebos.

In de www.kaasterstraat30.be in Rumbeke stellen we jou graag deze te renoveren villa vlakbij het Sterrenbos voor. Ruimte, licht en bouw-degelijkheid zijn de troeven bij uitstek. Een perfecte tuinaansluiting over gans de breedte van de leefruimtes en zuidgericht er bovenop. Verder zijn er 2 gelijkvloerse slaapkamers, 2 op de verdieping en een grote zolder die verder potentieel biedt. 

HOMERUN: Op zaterdag 6 juli ben je van harte welkom op de Homerun van deze woning. Via www.kaasterstraat30.be kan je een afspraak inplannen. Eveneens via de website verneem je veel meer, zoals een uitgebreide omschrijving, foto's, 360° rondgang, documenten, ... 

KICK-OFF PRIJS: De vermelde prijs is een Kick-Off Prijs waarop een eenmalig bod kan uitgebracht worden (zowel boven als onder de Kick-Off Prijs). Dankzij het kwaliteitslabel van Henry Houser ben je zeker dat de biedingen correct verlopen zonder dat er een opbodspel gehouden wordt! Over de transparante procedure is alles te lezen op de website van de woning. 

EXTRA BEZOEK: Mocht je op zaterdag 6 juli niet vrij zijn, geef dan gerust een belletje om een afspraak in te plannen op een ander moment. En wees gerust ... iedereen, van de eerste tot de laatste bezoeker, heeft evenveel kans om een eenmalig bod uit te brengen!

Groeten, Hilde van Henry Houser - 0474 63 16 16
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op