Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 390 vierkante meters

Immoweb code : 20113697
Immoweb code : 20113697

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
390 vierkante meters bewoonbare ruimte
726 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle halfopen bebouwing met polyvalente ruimte en

Deze prachtige stevige half open bebouwing in Ruiselede is een droomwoning voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en groen. De woning is volledig gerenoveerd, instapklaar en beschikt over een bebouwde oppervlakte van maar liefst 450 vierkante meter. De woning is gelegen op een perceel van 726 m2, met een zuidelijke oriëntatie van de tuin.

Bij het betreden van de woning valt meteen op de ruime inkom met gezellige haard. Gezellige lichtrijke leefruimte die uitkijkt op het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om gezellig te koken en te dineren . Er zijn drie ruime slaapkamers, met een mogelijkheid tot nog meerdere kamers te creëren , perfect voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt.

Naast de slaapkamers is er een moderne badkamer met bad en douche. De woning beschikt daarnaast over een polyvalente ruimte met aparte ingang ,die voorzien is als muziekstudio, ideaal voor wie graag een vrij beroep wil uitoefenen. Achter in de tuin is een Fitness ruimte voorzien (40m2) met een badkamer en toilet met de mogelijkheid tot kangoeroewoonst. oprit met elektrische poort parking voor 6 wagens, garage,...

De tuin is een oase van rust, waar je heerlijk kan ontspannen en genieten van de zon. De tuin is voorzien van een drainage systeem.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven. Met zijn ruime kamers, prachtige tuin en moderne afwerking is dit de ideale plek om thuis te komen.

Neem contact op