Huis te koop

265000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 20104931
Immoweb code : 20104931

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
222 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde en energiezuinige woning in Ruiselede!

Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 21 september tussen 16:00 en 17:00!

Volledig gerenoveerde en energiezuinige woning met tuin op 222m² nabij centrum Ruiselede .

Ligging : deze woning ligt langs de Bruggestraat, nabij alle stedelijke voorzieningen in Ruiselede. In de onmiddellijke omgeving zijn winkels, banken, scholen, openbaar vervoer, … op wandelafstand aanwezig.

Indeling :
Gelijkvloers : via de inkom komen we binnen in de woning. De ruime, lichtrijke woonkamer meet 4 x 7,8m. Naast de woonkamer vinden we de volledig geïnstalleerde keuken. De keuken is uitgerust met een dampkap, keramische kookplaat, koelkast, enkele spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is er nog de badkamer met een inloopdouche, enkele wastafel, toilet en voorziening voor wasmachine.

Verdiep 1 : via de traphal komen we terecht bij de 2 slaapkamers, elke slaapkamer is 15 m² groot. De slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. 

Zolder : geïsoleerde bergzolder. 

Buitenomgeving : Onderhoudsvriendelijke en zongerichte tuin met aangelegd terras. De tuin is voor veel mensen perfect van grootte. Achteraan de woning is er nog een tuinberging. Naast de woning is er nog een aparte toegang/uitweg voor fiets, …

Staanplaatsen : naast de woning zijn er afgesloten staanplaatsen (excl. vraagprijs). Deze zijn makkelijk toegankelijk en afgesloten met een automatische sectionaalpoort. Er

Neem contact op