Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11472644
Immoweb code : 11472644

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
713 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met tuin op uitstekende locatie

Welkom op Duitsveldbaan 6 in het pittoreske Wezemaal, waar deze prachtig gerenoveerde halfopen bebouwing op u wacht. Deze woning, gelegen op een perceel van 7a13ca, biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 206m² en werd in 2018 volledig vernieuwd met oog voor detail en comfort.

Op het gelijkvloers treft u aan de voorzijde een ruime inkomhal met ingemaakte kasten, een apart toilet, een praktische wasberging en een ruime kamer vooraan die perfect kan dienen als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Meer achteraan vindt u de leefruimte met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een moderne, volledig uitgeruste open keuken. Boven de leefruimte bevindt zich een gezellige mezzanine, ideaal als leeshoek of extra zithoek.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en de badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche en extra toilet. De tweede verdieping biedt een afgewerkte zolderruimte met tal van mogelijkheden, zoals een extra slaapkamer, hobbykamer of opbergruimte.

Buiten beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen en een verder af te werken bijgebouw/garage dat reeds voorzien is van een nieuw dak. Dit bijgebouw biedt tal van mogelijkheden voor extra opslagruimte, een werkatelier of hobbyruimte. Geniet van de rust en privacy in de prachtige tuin.

Deze volledig gerenoveerde woning combineert modern comfort met charmante details. Gelegen in het rustige en groene Wezemaal, met alle voorzieningen binnen handbereik

Neem contact op