Huis te koop

568000€

3 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 20153864
Immoweb code : 20153864

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
1361 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande, lichtrijke woning in het groene Rotselaar

Welkom in deze prachtige open bebouwing, gelegen in het groene hart van Rotselaar. Deze vrijstaande woning biedt een perfecte combinatie van licht, ruimte en comfort, met een schitterend aangelegde tuin die rust en privacy garandeert.

- Gelijkvloers: bij binnenkomst in de ruime inkomhal heeft u direct toegang tot het gastentoilet, de moderne badkamer en een royale, lichtrijke woonkamer. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. De ruime veranda, voorzien van automatische zonnewering, vormt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de tuin.

- Eerste verdieping: hier vindt u een grote master bedroom, twee kleinere slaapkamers, een tweede badkamer en een praktische dressing.

Deze woning is goed geïsoleerd (EPC B) en ook energiezuinig. Een zonneboiler is reeds aanwezig en overschakelen van gas naar een warmtepomp kan met minimale aanpassingen. Het dak is bedekt met duurzame natuurleien, vrij van asbest. Een grote troef is de aparte garage, ruim genoeg voor twee wagens, met aansluitend een werkruimte/berging en een bergzolder. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden voor een atelier of hobbyruimte.

- Grondig gerenoveerd en voorzien van alle comfort
- Unieke architectuur
- Grote veranda met automatische zonnewering
- Ruime garage met werkruimte en bergzolder

Deze woning met haar unieke architectuur en moderne voorzieningen is absoluut een bezoek waard. Maak snel een afspraak en ontdek de charme en mogelijkheden van deze bijzondere woning in Rotselaar.

Neem contact op