Huis te koop

595000€

5 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 20013204
Immoweb code : 20013204

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
886 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek deze veelzijdige villa met thuiswerkmogelijkheden.

Deze ruime villa met aanbouw, gelegen tussen Ternat en Roosdaal, biedt de perfecte balans tussen werk en privé. De villa heeft een grote inkomhal die leidt naar een ruime living met massief parket en een gezellige gashaard. Aansluitend vindt u een eetkamer met een hoogwaardige open keuken voorzien van een natuurstenen werkblad.

Op dezelfde verdieping is er een badkamer met lavabo, bad en toilet die een update kan gebruiken om aan de huidige smaak te voldoen. Daarnaast is er een ruime kamer die u als slaapkamer of kantoor kunt gebruiken.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en een toilet. Er is ook de mogelijkheid om een extra badkamer te installeren en een van de kamers als dressing in te richten.

De aanbouw biedt volop ruimte voor thuiswerkmogelijkheden. Op het bovenniveau zijn er twee ruime bureaus met aparte toegang en een ruime hal die perfect kan dienen als wachtzaal. Op het onderniveau is er een aparte inkomdeur voor de bureaus of praktijk, een toilet en een wachtzaal, en een extra douche. Ook is er een doorgang naar de garage en kelder.

Op het tuinniveau vindt u een zeer ruime garage, een kelder, en een grote ruimte met een keuken. Deze ruimte is ideaal voor opslag of voor hobby’s zoals autoverzameling of knutselen.

Rondom de woning is er volop parkeerruimte, zowel aan de voorkant, zijkant als achterkant. De tuin is volledig afgesloten van de straat, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid.

De villa is gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, s

Neem contact op