Huis te koop

145000€

3 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 20109843
Immoweb code : 20109843

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Te moderniseren woning met parking, tuin en garage/atelier!

Deze ruime, te moderniseren eigendom (HOB) bevindt zich op wandelafstand van o.a. de Stadstuin, het Bruulpark, de Grote Markt en het centrum.

Op het gelijkvloers is er via de afzonderlijke inkomhal toegang tot een dubbele ruimte die kan gebruikt worden als leefruimte, maar evenzeer als ruimte voor bijvoorbeeld de uitoefening van een commerciële of dienstverlenende activiteit. De inkomhal loopt verder door tot aan de volgende leefruimte die dienst kan doen als (bijkomende) living of als eetplaats. Aansluitend bevindt zich dan nog de keuken en sanitaire voorziening. 
Via de keuken is er toegang tot de veranda met doorgang naar de buitenruimte en toegang tot de ruime garage met werkplaats/atelier. Buiten is er een volledig omsloten, aangename tuin en buitenberging. 

Op de verdieping is er een ruime overloop die toegang biedt tot een heel ruime slaapkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde en tenslotte tot de ruime zolderruimte (met vaste trap), waar nog eens 2 slaapkamers kunnen gecreëerd worden.

Langs de zijkant van de eigendom is er alsook toegang tot de woning, met name tot de inpandige garage, met alsook een parkeerplaats vóór de (elektrische) garagepoort. Indien toch nog meer parkeergelegenheid gewenst, is er mogelijkheid tot aankopen van een stuk grond met twee gesloten garageboxen en parkeerruimte, gelegen rechtover de eigendom!

Bovendien kan de naastliggende woning (n° 109) alsook aangekocht worden, om eventueel één renovatieproject uit te voeren.

Neem contact op