Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 20009028
Immoweb code : 20009028

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
162 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe woning met ruime carport en parkeerplaats!

Deze mooie woning met een mooie afwerking met kwaliteitsvolle materialen is gelegen in het stijlvolle Dammekenshof. Dit huis biedt zicht op een groenzone, en is mooi gelegen dicht nabij de natuur en op wandelafstand van het centrum.

Uw eigen carport én extra parkeerplaats voor eigen perceel hier reeds inbegrepen! Bovendien kan u als enige woning genieten van 6% btw bij akte voor 2025.

Een lichtrijke mooie leefruimte met grote glaspartij, open trendy leefkeuken met alle toestellen reeds inbegrepen. Mooie keuken met compasietblad en werkeiland. Aparte berging met wasplaats.

Op de eerste verdieping: dressingruimte, 3 slaapkamers en een ruime badkamer met grote instapdouche en ligbad! Een 2e apart toilet is aanwezig op de verdieping. Afgewerkt met mooie vloeren in licht eiken look.
Er is nog een fijne zolderberging aanwezig.

Genieten van de mooie oriëntatie kan u op het Zuid georiënteerde terras met een onderhoudsvriendelijke tuin. Zonnepanelen en warmtepomp, vloerverwarming gelijkvloers, zijn hier eveneens reeds inbegrepen en aanwezig.

Bekijk deze mooie woning op afspraak.

Neem contact op