Huis te koop

304000€

2 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20008702
Immoweb code : 20008702

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond

Omschrijving

BEZOEKMOMENT is voorzien op donderdag 4 juli na afspraak

Maak nu je afspraak met Karoline 0487/98.10.04.

Een STIJLVOLLE AANRADER is deze knappe totaal gerenoveerde WONING met EPC-label B!

Het HEDENDAAGSE INTERIEUR straalt rust uit en toont ons een knappe renovatie, kortom alles is hier nieuw nieuw.

De renovatie omvat hier het geheel, van gelijkvloerse verdieping tot de bovenste verdieping, van de chape met vloerisolatie, de vloeren tot het nieuwe dak mét onderdak en de perfecte isolatie. Je vindt hier een nieuwbouw waar je geen btw betaalt maar waar de aankoop kan aan 3% registratierechten indien dit je 1ste en enige woning wordt.

Een ENERGIEZUINIGE WONING én GEEN RENOVATIEZORGEN, kortom een woning voor de nabije toekomst, je kan de woning onmiddellijk gaan bewonen!

De zwart-wit toetsen gecombineerd met onderhoudsvriendelijke materialen ogen hier héél mooi en stralen fris hedendaags uit, de hippe voorgevel verbergt nog wat je binnenin te zien krijgt!

Een zéér lichtrijk 'good feeling' overvalt je met de kans om je eigen toets te geven aan het interieur!

Wonen in een leuke vernieuwende buurt, in een verkeersarme straat mét onderaan de straat een groen parkje (speelplein en hondenweide) met  toegankelijkheid naar het fietspad. De fietsverbinding loopt naar het stadscentrum maar ook in de andere richting naar groene uitzichten rondom het Muziekbos.

Indeling van het gelijkvloerse gedeelte: een inkomhal met trendy deur (deze wordt nog geplaatst), een lichtrijke open leefruimte met stille zitruimte en plaa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op