Huis te koop

298500€

3 slaapkamers 817 vierkante meters

Immoweb code : 20008453
Immoweb code : 20008453

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
817 vierkante meters bewoonbare ruimte
817 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante instapklare burgerwoning met tuin

EERSTE KIJKMOMENT WOE 3 en ZA 6 JULI

Deze knappe burgerwoning straalt veel charme uit. Met respect voor de authentieke elementen van de woning, werd deze mooie halfopen bebouwing verder grondig opgeknapt. De volledige elektriciteit werd vernieuwd, alsook het sanitair inclusief verwarming. Ook het dak onderging een grondige renovatie en werd dubbel geïsoleerd.
De statige ruime inkomhall geeft meteen ruimtegevoel en biedt toegang naar het salon en de originele karaktervolle leefkeuken. Achter de keuken is er extra bergruimte en wasplaats voorzien, met een apart toilet.
De eerste verdieping telt 2 ruime lichtrijke slaapkamers en een mooie gerenoveerde badkamer met bad/douche en luxueus kraanwerk, een 2e toilet en modern wasmeubel.

De zolderkamer, biedt een 3e slaapkamer en met zijn oppervlakte van >30 m², een mooie masterbedroom. Enkel de kleine gang en technische ruimte is verder af te werken.
Er is een ruime droge kelder aanwezig die extra stockage biedt.
Deze woning ligt in een mooie straat, op wandelafstand van het station en het centrum.
De tuin is een fijne stek met veel potentieel waar het nog mogelijk is om te tuinieren. Er is een leuke terraszone met zuiders sfeertje en een extra zonnig hoekje met veel privacy.
De grote tuin biedt veel potentieel voor tuinierplezier en is omheind.

Bezoek deze woning op afspraak:
Contacteer [email protected] – 0498 72 10 90

Neem contact op