Huis te koop

198000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20051357
Immoweb code : 20051357

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Woon-/handelsruimte op uitstekende locatie!

Welkom in de Groene-Herderstraat 50 in Rumbeke. Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van wonen en werken? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! Deze degelijke te renoveren rijwoning met handelsruimte biedt u de unieke opportuniteit om te wonen en uw eigen zaak te runnen op één locatie. Deze locatie is op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer, het Sterrebos en zoveel meer.

De handelsruimte en werkateliers zijn perfect als winkelruimte, kantoor of praktijkruimte, maar kunnen ook omgevormd worden tot wachtzaal, voorraadruimte of leefruimte. Verder beschikt deze woning over een lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin en een aparte keuken waar veel natuurlijk licht is dankzij de dakkoepel. Eveneens op het gelijkvloers bevinden zich de badkamer en wasplaats met technische ruimte. Bijkomende bergruimte vindt u in de kelder of de ruime garage. Deze garage is toegankelijk via de achterzijde van het perceel.
De nodige nachtrust kunt u vinden in de 3 slaapkamers op de bovenverdiepingen. Hier is eveneens een praktische bergruimte die ook als dressing kan functioneren.

Zalig ontspannen na het werk kan op het terras, in de groenomgeving van de tuin of in het provinciedomein Sterrebos dat op wandelafstand ligt.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aan

Neem contact op