Huis te koop

294000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 20009375
Immoweb code : 20009375

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
274 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare halfopen gezinswoning met 3 slaapkamers

Nabij het centrum van Roeselare bevindt zich deze instapklare woning met nieuw dak en nieuwe gevelsteen (2020).

De indeling: na het betreden van de inkomhal komt u in de ruime leefruimte met veel lichtinval. Het betreft 1 open ruimte met de keuken en woonkamer. Vanuit de woonkamer is er zicht op de tuin. De keuken is geplaatst door Kaster Keukens en is voorzien van alle comfort. Via de keuken is de badkamer met regendouche en toilet bereikbaar. Daarnaast is ook nog een zeer mooie en grote ruimte ter beschikking die kan dienst doen als speelkamer, bureau of zelfs extra slaapkamer.
Nabij de traphal is er een grote berging met aansluiting voor toestellen als wasmachine, droogkast etc en veel ruimte voor kasten.

Boven bevindt zich de nachthal met 3 mooie slaapkamers en een 4de ruimte die dienst kan doen als dressing of bureau. Bij ons werd deze op vandaag ingericht als extra babykamer. Er is ook een kruipzolder.

Er is superisolerend glas, spanplafond en floorify vloer. Qua energie scoort deze woning goed door geïsoleerde buitenmuren en de aanwezigheid van 9 zonnepanelen. De woning is instapklaar en vraagt nog minieme afwerking.

De tuin is heel onderhoudsvriendelijke en ZW-gericht, je hebt er de volledige dag en avond zon. Onder het eiken afdak is het heerlijk vertoeven zowel in winter als zomer.

Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de woning.

Deze woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt, dicht bij het centrum en scholen.

Immokantoren, gelieve zich te onthouden.

Neem contact op