Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11472023
Immoweb code : 11472023

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
2510 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

In de rustige woonwijk "Quartier de Suzin" in Rochefort ligt dit karakteristieke huis uit de jaren 1960 op een perceel van 25 are en 10 centiares.

Dichtbij het centrum van Rochefort en alle voorzieningen, zal dit huis je overtuigen met zijn ruimte, ligging en helderheid. De villa bestaat uit: Kelder: kelders met stookruimte.
Op de begane grond is er een entree met garderobe en toilet, een ingerichte keuken, een eetkamer, een salon/leeshoek met direct uitzicht op de tuin, en een kantoor dat kan worden gebruikt voor een vrij beroep of als slaapkamer. Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar vijf slaapkamers, waaronder een complete suite met bad en kleedkamer, een aparte badkamer en een toilet.



Het exterieur omvat een prachtige tuin op het oosten, een volledig omheind bebost gebied, twee aantrekkelijke carports en een garage met een werkplaats of kantoorruimte, naar wens. Dit object heeft de bijzonderheid geschikt te zijn voor een breed scala aan projecten, zoals een primaire of secundaire woning, of een huis met een vrij beroep. Mis deze kans niet in een gewilde omgeving van Rochefort. Doe een bod vanaf 399.000 euro

Neem contact op