Huis te koop

600000€

6 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11469066
Immoweb code : 11469066

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
9500 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek deze woning met karakter, ideaal gelegen vlakbij de populaire wijk Croix Saint-Jean in Rochefort. Genesteld op een perceel van ongeveer 90 are (nader te bepalen), zal dit huis uit de jaren 1950-1960 je overtuigen met zijn ruime kamers, tuin, bos en tennisbaan.
Het is een ideale gelegenheid voor een mooie hoofdwoning met potentieel voor een vrij beroep. Het object bestaat uit: een kelder met garage, kelders en machinekamer; op de begane grond een hal, een slaapkamer/werkkamer die gebruikt zou kunnen worden voor een vrij beroep, een ingerichte keuken die uitkomt op een eerste zitkamer, een lichte serre, een ontvangstkamer, een bijkeuken, een toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping is er een hal met een studieruimte, vijf slaapkamers, waarvan een en suite, en een badkamer.


Een zolder voor opslag completeert het huis. Het exterieur is ook opmerkelijk, met een ruim terras met uitzicht op de tuin en het bos van het pand, evenals toegang tot de tennisbaan. Er is ook de extra mogelijkheid om een bouwperceel aangrenzend aan het pand te verwerven, dat mogelijkheden biedt voor twee tot drie mogelijke constructies. Wacht niet te lang om dit prachtige pand te ontdekken.

Neem contact op