Huis te koop

1340000€

13 slaapkamers 570 vierkante meters

Immoweb code : 20011734
Immoweb code : 20011734

Overzicht

13 slaapkamers
11 badkamers
570 vierkante meters bewoonbare ruimte
2668 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Handel

Mis deze unieke kans niet om dit charmante hotel met zeldzame rieten architectuur te verwerven. Ideaal gelegen op slechts 100 meter van het schilderachtige Robertville-meer, biedt deze accommodatie enorme mogelijkheden voor investeerders in de hotelsector of voor wie op zoek is naar een uitzonderlijk vastgoedbezit.

Dit hotel is meer dan alleen een gebouw - het is een oase van elegantie en luxe midden in de natuur. De smaakvol ingerichte kamers stralen een tijdloze schoonheid uit en bieden gasten een verfijnde en comfortabele ervaring.

Het restaurant van het hotel is een waar juweeltje met een aantrekkelijk ontwerp en een verfijnde sfeer, wat zorgt voor een unieke culinaire ervaring voor gasten.

Met 10 smaakvol ingerichte kamers en een ruim appartement van 120 m² biedt dit hotel tal van mogelijkheden. Daarnaast zorgen 20 buiten parkeerplaatsen voor een comfortabel en aangenaam verblijf. De professionele keuken met voldoende ruimte maakt het plaatje compleet.

Dankzij recente renovaties verkeert dit hotel in uitstekende staat en staat het klaar om zijn nieuwe eigenaren met open armen te ontvangen.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op