Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20044234
Immoweb code : 20044234

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
840 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning gelegen nabij centrum Rijkevorsel

Deze te renoveren gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Rijkevorsel. In de nabije omgeving bevinden zich alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten. Tevens zijn diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken.

U betreedt de woning via de ruime inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes op deze verdieping. De lichtrijke leefruimte beschikt over een zit- en eetgedeelte en geeft zicht op de tuin. Aanpalend bevindt zich de keuken, deze is basis uitgerust. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar. Verder bevindt zich de wasplaats en de inpandige garage. Ook beschikt deze verdieping over een gastentoilet achteraan de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een badkamer met een ligbad, lavabomeubel en een toilet. De zolderverdieping is te bereiken via de vlizotrap in één van de slaapkamers en deze biedt extra mogelijkheden voor opslag.

De zuidgerichte tuin met gezellig terras is een plek waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Achteraan in de tuin is er ook een tuinberging aanwezig voor het opbergen van tuingereedschap. De zij-ingangen naast de woning zorgen voor een praktische doorgang naar de tuin.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https:

Neem contact op