Huis te koop

398000€

6 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20096081
Immoweb code : 20096081

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
1103 vierkante meters grond

Omschrijving

OB OP RUSTIGE LOCATIE MET 6 SLK

Bij binnenkomst in de inkomhal heeft u direct toegang tot de trap die naar de bovenverdieping leidt, de kelder, en de ruime living. De living biedt een open en gezellige sfeer met een uitstekende verbinding naar de volledig uitgeruste open keuken en de lichte veranda. 

Op de begane grond vindt u ook een handige berging, een overdekt terras, en een apart toilet. Daarnaast is er een slaapkamer en een moderne badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, toilet en douche.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, die toegang biedt tot drie royale slaapkamers en een volledig gerenoveerde badkamer.

De woning is volledig onderkelderd en beschikt over een garage met een elektrische poort, geschikt voor twee auto's, en drie praktische opslagkelders.

In de tuin staat een aparte bungalow, ideaal voor gasten of als extra woonruimte. Deze bungalow heeft twee slaapkamers, een ruime leefruimte en een aparte badkamer met wastafel en douche. Het is voorzien van airconditioning en pvc ramen met dubbel glas, wat zorgt voor extra comfort.

De woning is zuidoost georiënteerd en uitgerust met 64 zonnepanelen en een zonneboiler, wat zorgt voor een duurzame energievoorziening. De verwarming gebeurt op mazout, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare warmtebron.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatste neem dan contact op met 0478 30 04 25 of [email protected].

Renovatieplicht: nee

Neem contact op