Huis te koop

375343€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11491809
Immoweb code : 11491809

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
562 vierkante meters grond

Omschrijving

Riemst - Tongersesteenweg 127

http://www.skilpod.com/

Deze woning kan tijdelijk aangekocht worden aan € 375.343,-.

Op de Tongersesteenweg in Riemst wordt binnenkort deze instapklare Skilpod-woning met 3 slaapkamers gebouwd. Dicht bij de Waalse en Nederlandse grens geniet je hier van een prachtige omgeving met tal van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. De Skilpod is volledig afgewerkt en heeft grote, zwarte ramen en rode steenstrips. Binnen zorgen hoge deuren en een open indeling voor een ruimtelijk en modern gevoel.

Deze open bebouwing staat op een perceel van 562 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 140m². De tuin is zuidoost georiënteerd, ideaal voor zonliefhebbers. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, 1 badkamer met dubbele wastafel en douche, en een apart gastentoilet. De keuken is volledig uitgerust met AEG-toestellen. Dankzij een E-peil van 10 (BEN) door 3-dubbele beglazing, 8 zonnepanelen en een lucht-lucht warmtepomp, is deze woning zeer energiezuinig.

Riemst biedt diverse voorzieningen en ligt op korte afstand van het centrum en het treinstation van Tongeren. Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandelroutes in de Jekervallei en nabijgelegen mergelplateaus.

De prijs is exclusief architect kosten. 

De woning is instapklaar: het enige wat u dus nog moet doen, is verhuizen. Maak een afspraak met één van onze Skilpod-experten om deze woning te bezichtigen of bekijk onze andere projecten.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op