Huis te koop

332000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20071239
Immoweb code : 20071239

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
415 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning vlakbij het centrum van Retie

Deze energiezuinige woning is centraal gelegen vlakbij de winkels, de scholen, het openbaar vervoer,..... in het centrum van Retie
De woning uit 1959 is in de loop van de jaren vooral energetisch gerenoveerd. De muren zijn opgespoten met isolatie, het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Een nieuwe HR ketel is geplaatst en er zijn nieuwe rolluiken in PVC. In 2018 zijn er 18 zonnepanelen geplaatst van in totaal 5000 kwh. Dit maakt dat er een EPC score is label B(174kwh) wat uitstekend is voor zulk een woning.
Via de inkomhal betreden we de woning om dan verder te gaan naar de zitruimte waar de woonkamer op aansluit. Deze twee ruimtes worden gescheiden door een houten wand met ingelegd glas.
Vanuit de zithoek heb je een mooi zicht op de zuidgerichte tuin.
Verder komen we in de keuken met het nodige comfort om dan verder te gaan naar de badkamer met douche lavabo en toilet. Er is tevens nog een apart gastentoilet voorzien.
Dan komen we in de zeer ruime wasplaats/bergplaats die tal van mogelijkheden biedt.
Via de trap komen we op de eerste verdieping terecht. Deze verdieping heeft vroeger zelfs gediend als een aparte wooneenheid. Daarom is hier een douche, kleine keuken en apart toilet voorzien. Maar al deze ruimtes kunnen gebruikt worden als slaapkamers. Kortom de verdieping biedt heel wat mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten.
Er is ook nog een opbergzolder waar een bijkomende kamer kan gemaakt worden.

Kortom deze energiezuinige woning biedt heel wat mogelijkheden.
Vo

Neem contact op