Huis te koop

730000€

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11469554
Immoweb code : 11469554

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
2032 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle woning in centrum Retie op groen perceel van

In een rustige straat, midden in het centrum van Retie, treffen we deze karaktervolle villa aan. Door de speelse indeling en het gebruik van grote ramen is het overal fijn vertoeven met zicht op de groene tuin. Deze eigendom omvat o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer en keuken, ruimte bergruimte/wasruimte en inpandige garage. Deze woning biedt vele mogelijkheden en is zeker een bezoekje waard!

Gelijkvloers:
We betreden de woning via een ruime inkomhal met apart toilet. Enerzijds heeft u toegang tot de inpandige garage met automatische poort. Anderzijds tot de woonkamer waar u onmiddellijk een ruimtegevoel heeft door de hoge plafonds en de grote ramen met zicht op de tuin. Het leefgedeelte is speels ingericht met niveauverschillen zodat ieder gedeelte een gezellige sfeer met zich meebrengt. Deze bestaat uit eetruimte, zitgedeelte en bureau/bibliotheek. De hoge plafonds worden doorgetrokken in de keuken. Deze is geïnstalleerd met oven, kerarmisch vuur, ingebouwde friteuse, vaatwasmachine, dubbele lavabo, ijskast en diepvriezer. Hiernaast vinden we een praktische bergruimte/wasplaats terug.

Eerste verdieping:
Op de verdieping behouden we de connectie met de gelijkvloerse verdieping door de vide. Hier vinden we 3 slaapkamers terug, ruime en vernieuwde badkamer met douche, ligbad en lavabomeubel. Tussen de 2 kinderkamers bevindt zich een Jack & Jill badkamer die toegankelijk is via de 2 slaapkamers. Deze badkamer bestaat uit douche en lavabomeubel. Toilet op de verd

Neem contact op