Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 20003322
Immoweb code : 20003322

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
277 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen BEN nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers op rustige l

Deze bijna-energie neutrale woning bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Ravels, op een zuid georiënteerd perceel van ca. 278 m². De woning omvat o.a. een woonkamer met open keuken, ruime berging/ wasplaats, 4 slaapkamers en een badkamer. Deze instapklare woning is voorzien van alle moderne technieken waaronder zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming (boven en beneden).

Gelijkvloers:
De inkomhal met gastentoilet verleent toegang tot de leefruimte met open keuken. De keuken is compleet ingericht met alle moderne apparatuur. Deze leefruimte heeft een mooi zicht op de tuin, dankzij grote glaspartijen. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats/bergruimte, met alle technische voorzieningen en aansluitingen voor wasmachine.
Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbel wasmeubel en ruime inloopdouche. Apart toilet aanwezig.

Tuin:
De tuin is volledig omheind en voorzien van een draadhekwerk. Perfect georiënteerd op het zuiden! Ruim zonneterras, waar het heerlijk vertoeven is. Voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Buitengewone kenmerken:
- Op wandelafstand van het centrum van Ravels
- BEN-woning
- Warmtepomp
- Vloerverwarming (boven en beneden)
- Verkoop onder BTW-stelsel

Neem contact op