Huis te koop

529000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20208329
Immoweb code : 20208329

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
619 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne vrijstaande woning met luxe afwerking en ruime tuin

Deze vrijstaande woning, volledig gerenoveerd in 2023, combineert moderne elegantie met functionele ruimtes.

INDELING
Bij binnenkomst via de inkomhal valt direct de stijlvolle afwerking op. De hal biedt toegang tot een gastentoilet en leidt verder naar de ruime, lichte woonkamer. Grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en bieden zicht op de aangelegde tuin. De open, volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met moderne toestellen en heeft een strakke, minimalistische uitstraling. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer kunt u de tuin betreden via grote schuifdeuren, die het buitengevoel naar binnen halen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allen met veel natuurlijk licht. De badkamer is een toonbeeld van luxe, met een dubbele wastafel, een inloopdouche, een toilet, en ingemaakte kasten voor extra opbergruimte.

Buiten vindt u een grote, zonnige tuin met een ruim terras grenzend aan de woning, ideaal voor ontspanning. De tuin biedt voldoende privacy en ruimte voor zowel kinderen als huisdieren. Het geheel ademt een gevoel van moderne luxe en comfort.

BIJZONDERHEDEN
+ EPC A
+ Uitstekende locatie
+ Modern afgewerkt met kwalitatieve materialen
+ Natuurlijk lichtinval

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning neem gerust contact op met Sigalit via [email protected] of via 0475 66 84 74

Neem contact op