Huis te koop

699000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20205561
Immoweb code : 20205561

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
245 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Pastorijwoning met Prachtig Uitzicht op 't Kanaal

TE KOOP MET PRE-VIEW:  enkel op afspraak.

Ontdek deze recente, energiezuinige HOB met een uniek uitzicht over het kanaal. Deze woning combineert tijdloze elegantie met moderne luxe en biedt een comfortabel en stijlvol thuis.

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiairekast betreedt u de leefruimte. De prachtige stalen deur met geribbeld glaswerk geeft de ruimte een karaktervolle uitstraling. De leefruimte sluit naadloos aan op de eetkamer dankzij een strakke stalen schuifraam, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. De eetkamer grenst aan de volledig ingerichte open keuken. Aansluitend vindt u een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De nachthal op de 1e verdieping leidt naar twee slaapkamers, waaronder een master bedroom met ensuite dressing, en een extra kamer die momenteel als bureau wordt gebruikt. Beide kamers hebben toegang tot een gezellig balkon met adembenemend uitzicht over het kanaal. Verder beschikt deze verdieping over een moderne badkamer met dubbel lavabomeubel en een ruime douche, en een apart toilet op de hal.

Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee ruime kamers en een tweede badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche en lavabomeubel.

Bijzonderheden:
• Vloerverwarming (GLV)
• Airconditioning
• Prachtig maatwerk
• Stalen deuren
• Zonnepanelen

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Kitty op 0485.916.417, 03.227.58.58 of [email protected].

Neem contact op