Huis te koop

684000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20035386
Immoweb code : 20035386

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
624 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in een doodlopende straat op ca. 624 m².

Gelegen in een doodlopende straat bevindt zich deze instapklare woning op ca. 642 m².
De woning is in 2006 volledig gerenoveerd door interieurarchitect Bert Van Bogaert zodat alle ruimte maximaal wordt benut. Een ideale gezinswoning waar elke bewoner de nodige privacy heeft. Een combinatie van wonen en werken is eveneens mogelijk.

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Open leefruimte ingedeeld in een salon met O.H. - een eetkamer met maatkasten en een leefkeuken. De keuken is uitgerust met een werkeiland met ontbijttoog, gasfornuis met 5 pitten, dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, combi-oven, stoomoven, ingebouwde koffiemachine, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast/diepvries en een ontbijthoek. De berging/techn. ruimte is zeer praktisch ingericht met o.a. een ijskast/diepvries - spoelbak - huisvestiaire - aansl. wasmachine/droogkast - ingem. kastenwand.
De bureauruimte ligt tussen de inkomhal en de keuken. Er is een dubbel bureaumeubel, ingemaakte kastenwand, airco en veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de keuken is er via een grote schuifraam zicht en toegang tot het terras en de tuin. 

De verdieping is zowel vanuit de keuken als vanuit de inkomhal bereikbaar. De cirkelbeweging doorheen de woning zit mee in het concept van Bert Bogaert.
Indeling verdieping: overloop met toegang tot 5 slaapkamers waarvan 4 slaapkamers met douchekamer ensuite en maatkasten. 
Alle kamers hebben verduistering en een vliegenhor. 

De tuin is volledig omhein

Neem contact op