Huis te koop

473000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 20256775
Immoweb code : 20256775

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
245 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig verbouwde label-A woning met zij-uitweg

De voorgevel toont een typische jaren ’30 charmegevel waarachter een functioneel en prachtig verbouwde woning schuilgaat.

Door het “1-room living” concept op het gelijkvloers verbindt het daglicht de voor- en achtergevel via grote raampartijen. De lichtkoepel in het platte dak draagt nog een extra steentje bij waardoor men over heel het gelijkvloers aangenaam veel daglicht ervaart. Bovendien versterkt dit het ruimtegevoel binnen en het zorgt ervoor dat de ruimtes optisch vergroten.

Functionaliteit is troef door de verstandige inzet van maatkasten doorheen de hele woning en er zit een berging/wasplaats verrassend creatief weggestopt op het gelijkvloers. Er is dus veel meer bergruimte dan men op het eerste zicht zou denken.Na de inkomhal met ruime maatkasten treffen we een bureau/speelruimte, de open keuken met eiland dat doorloopt in de eetplaats en het salon met zicht op het aangelegde terras en tuin.
Op de eerste verdieping heeft men 2 slaapkamers (beide met maatkasten) en een full-option badkamer met douche, dubbele wastafel in meubel en een vrijstaand ligbad.
Het dakverdiep is ingericht als grote slaapkamer waar de originele plankenvloer een warm karakter creëert.
Verder heeft men nog een ruime kelder , een extra zonneterras en een tuinhuis waar men de fietsen in kwijt kan. Men heeft een zij-uitweg via een erfdienstbaarheid over het perceel van de buur waardoor men met de fiets niet noodzakelijk door de woning moet.

Neem contact op