Huis te koop

639000€

4 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 20185577
Immoweb code : 20185577

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
691 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke recente woning in doodlopende straat

U kan de grondplannen, het EPC, alle foto's en de volledige beschrijving terugvinden op onze website: www.reds.be

We vinden deze knappe recent gebouwde woning terug in Puurs-Sint-Amands. De woning bevindt zich op het einde van een kindvriendelijke en doodlopende straat met parkeergelegenheid voor de deur. Rust staat hier centraal, modern wonen in het groen is zeer letterlijk te nemen! U kijkt uit op uw eigen stuk bos (effectief eigendom van het perceel). De woning is gebouwd in 2017 en beschikt over de volgende indeling:

Gelijkvloers: we komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten dewelke uitgeeft op een bureau. Verder betreden we de leefruimte met een prachtige open keuken, hier geniet u van een fantastisch uitzicht op de tuin en het achterliggend bos. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen alsook wijnkoeler en het nodige comfort. Achteraan zijn nog 2 grote bergruimtes te vinden. Praktisch zit de woning zeer goed in elkaar. Grote troef is de fantastische tuin met zicht op het groen. Lange gezellige zomeravonden gegarandeer!. Locatie is bij deze uitstekend in overtreffende trap. Alsook een ruim terras afgewerkt met een houten beschutting. 

U kan de verdere beschrijving terugvinden op onze website: www.reds.be

Tevens een zeer mooie opportuniteit in het huidige energieklimaat: EPC label A, ventilatiesysteem, aircosysteem, condenserende gasketel, zonnepanelen (14),... 

Voor meer informatie, contacteer Daniel op 0475 25 30 64 of [email protected]

Neem contact op