Huis te koop

515000€

3 slaapkamers 229 vierkante meters

Immoweb code : 20190768
Immoweb code : 20190768

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
229 vierkante meters bewoonbare ruimte
775 vierkante meters grond

Omschrijving

Architecturale Woning met 3 Slaapkamers in groene Omgeving

Gelegen in het rustige en groene Beerzel biedt deze prachtige architecturale woning met 3 slaapkamers de perfecte combinatie van rust, nabijheid tot het centrum, scholen en openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiaire. De leefruimte is voorzien van een open haard en nodigt uit tot het creëren van een gezellige zithoek. Het overdekte terras en de verzorgde tuin sluiten naadloos aan op de leefruimte, zodat je altijd kunt genieten van privacy en het mooie weer. Naast de leefruimte bevindt zich de eetkamer en een recent vernieuwde, moderne keuken met high-end toestellen zoals een steamer, combioven/microgolf, vaatwasser, warmhoudlade en inductiekookplaat. De leefruimte en eetkamer zijn zuidgericht en bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving dankzij hun zonnige ligging. De nachthal op de eerste verdieping leidt naar drie slaapkamers en een ruime badkamer, uitgerust met een lavabo, toilet, ligbad en inloopdouche.

De woning beschikt verder over een inpandige garage en is volledig onderkelderd (deels kruipruimte), wat zorgt voor extra opbergruimte en een wasruimte. Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeergelegenheid en een vrij uitzicht op de weilanden. Met 22 zonnepanelen is deze woning zeer energiezuinig (EPC C) en geniet je tot 2032 van groenestroomcertificaten ter waarde van €230/1000kwh.

Dit is een buitenkans voor wie op zoek is naar een energiezuinige woning met 3 slaapkam...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op