Huis te koop

189000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 20016312
Immoweb code : 20016312

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
404 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slpkrs in centrum Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin. U geniet hier van een aangename ligging en een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte, keuken, stookruimte, badkamer en veranda. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en biedt vele mogelijkheden. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Via een vaste trap bereikt u de nachthal op de eerste verdieping. Deze geeft ons toegang tot 2 ruime slaapkamers en een master bedroom. Verder is de woning volledig onderkelderd en beschikt ze over een inpandige garage. In de zuid georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin in Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be. 

Bijzonderheden: 
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie
- Zuid georiënteerde tuin

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op