Huis te koop

280000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 20005513
Immoweb code : 20005513

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
460 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 3 slpkrs in Putte

Op een uitstekende locatie te Beerzel bevindt zich deze karaktervolle woning met 3 slaapkamers. U geniet hier van een uiterst rustige ligging in een groene omgeving, toch vlakbij scholen, openbaar vervoer en het centrum van Beerzel. 

We betreden deze woning via de inkomhal. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime leefruimte waar u kan genieten van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kan u inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van airco, en een aparte eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Vanuit de keuken betreedt u de badkamer, uitgerust met ligbad en lavabo. De keuken geeft eveneens toegang tot een lichtrijke veranda, waar zich aansluitend een ruime berging en apart toilet bevindt. Op de eerste verdieping geeft een nachthal u toegang tot 3 ruime slaapkamers. Tot slot beschikt de woning nog over een ruime opslagruimte, inpandige garage en kruipkelder. 

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.  

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met 3 slaapkamers op een mooi perceel te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be. 

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers
- Rustige omgeving
- Uitstekende locatie

Renovatieplicht: ja

Neem contact op