Huis te koop

399000€

2 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 20005511
Immoweb code : 20005511

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
385 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 2 slpkrs en tuin te Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze ruime, energiezuinige (EPC B) woning met 2 ruime slaapkamers, tuin en garage. U geniet hier van een uitstekende ligging, toch in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van erg veel lichtinval door de grote raampartijen. U kunt deze inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van een gashaard, en een aparte eetplaats met zicht op de aangelegde tuin. De aparte keuken werd mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder omvat het gelijkvloers nog een veranda en een ruime berging met voorziening voor de wasmachine. De nachthal met apart toilet op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer, de welke is uitgerust een lavabo, ligbad en douche. Tot slot beschikt de woning ook nog over een zeer ruime zolder waar potentieel nog 2 extra kamers ingericht kunnen worden. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Achteraan de woning beschikt u nog over een garage, een carport en een tuinhuis.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met potentieel 4 slaapkamers op een mooi perceel in een Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:

- EPC slechts 163
- Uitstekende ligging
...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op