Huis te koop

310000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 20151214
Immoweb code : 20151214

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
208 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slpks en tuin in rustige omgeving

Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 21 september tussen 13:00 en 14:00!

Instapklare woning met 3 slaapkamers en tuin in een rustige omgeving

Ligging:
Deze woning ligt in een rustige wijk, nabij het centrum van Egem en op wandelafstand van voorzieningen zoals de bakker en slager. Het centrum van Pittem bevindt zich op slechts 5 minuten rijden.

Indeling:
Gelijkvloers:
Bij binnenkomst betreed je de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens kom je in de ruime woonkamer (30 m²) met zowel een zit- als eetgedeelte. Dankzij de grote raampartijen geniet de woonkamer van veel natuurlijk licht, en heb je bovendien directe toegang tot hetterras en de tuin.

De recent vernieuwde keuken (2016) is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven en ruimte voor een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Daarnaast is er een praktische bijkeuken (2023) voorzien van een aansluiting voor een wasmachine, spoelbak en douche. Aansluitend bevindt zich een berging van 2,9 m x 5 m, die kan dienen als kantoor, hobbyruimte of opslagruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van respectievelijk 14 m², 12 m² en 9 m². De badkamer is uitgerust met een ligbad, een lavabomeubel en spiegel.

Zolder:
Via de nachthal bereik je de zolder, die extra opslagruimte b

Neem contact op