Huis te koop

625000€

5 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 20259050
Immoweb code : 20259050

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1880 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige karaktervilla / 5 slaapkamers / aangelegde tuin SO

Urban Concept presenteert dit prachtige karaktervolle huis, met ongelooflijke charme!
Deze oude school is gelegen in het dorp Piétrebais, dichtbij Grez-Doiceau, Jodoigne en al hun voorzieningen (wegen, winkels, scholen, openbaar vervoer, groenvoorzieningen, enz.). Gebouwd op een perceel grond van 18.80a (volgens het kadaster), wordt dit pand met indrukwekkend potentieel als volgt gepresenteerd:
- Op het gelijkvloers: een grote inkomhal, een kantoor, een woonkamer ingericht met zijn inzetstuk van het merk "Stuv", een eetkamer, een ingerichte keuken met directe toegang tot één van de twee terrassen (ongeveer 20m2), een wasruimte , een hal met toilet met directe toegang tot het hoofdterras (circa 68m2) en de ZW-georiënteerde tuin. Een "multifunctionele" kamer van 66m2 en de twee kleine bijgebouwen vervolledigen dit niveau.
- Op de 1e verdieping: drie ruime slaapkamers (waarvan één met eigen doucheruimte), twee nachthallen, een badkamer (gerenoveerd in 2018) en een separaat toilet.
- Op de 2e verdieping: twee extra slaapkamers van elk 33m2 en een nachthal.
Technisch gezien: conforme elektrische installatie, chassis vervangen in 2013 en 2020, elektrisch laadstation voor voertuigen,...
De buitenkant biedt u een prachtig aangelegde tuin op het ZW, twee mooie terrassen, een "stenen" tuinhuisje met broodoven en talrijke parkeerplaatsen buiten.
Een echte favoriet...om zonder vertraging te bezoeken!
Beschrijving afgegeven voor informatieve en niet-contractuele doeleinden onder voorbeho

Neem contact op