Huis te koop

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 10321124
Immoweb code : 10321124

Overzicht

2 slaapkamers
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
65 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met veel potentieel te PEUTIE

Bent u op zoek naar een  woning met MINSTENS 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 4slpk) en buitenruimte nabij Vilvoorde? Dan hebben wij wat u zoekt! Immo Pfaff presenteert, een woning gelegen te Peutie die samengesteld is uit; een leefruimte, een keuken en doucheruimte met WC, een koer met aansluitende washok. Op de 1ste verdieping; twee slaapkamers en doorgang  tot de grote zolder met vaste trap. De woning beschikt eveneens over een kelder met daarin alle nodige technische installaties. Wenst u deze woning te bezoeken?
Contacteer ons meteen op 02/897.85.30 of via e-mail [email protected]

Niet vergeten:

Mijn VerbouwPremie 
Particulieren en bedrijven kunnen via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.

Premies voor renovatie
Gaat u uw woning renoveren of verbouwen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één of meerdere premies of financiële voordelen. Zowel de verschillende overheden, de netbeheerders, de gemeenten als de provincies geven premies. Of u in aanmerking komt voor een premie of voordeel hangt af van een aantal voorwaarden. Die voorwaarden zijn specifiek per premie.

Premies voor ramen (glas en schrijnwerk)

EPC-labelpremie bij energierenovatie (via Fluvius)
Hebt u een woning met een slechte energieprestatie? Als u de woning binnen de 5 jaar zo grondig renoveert dat het EPC-label aanzienlijk verbe...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op