Huis te koop

239000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20099061
Immoweb code : 20099061

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
2499 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

Ontdek dit charmante dorpshuis in Petit-Fays, een echt authentiek juweeltje genesteld in het hart van de natuur. Gelegen in het pittoreske dorpje Petit-Fays, op slechts drie minuten van Bièvre en Vresse-Sur-Semois, strekt dit karaktervolle huis, daterend van vóór 1850, zich uit over een royaal terrein van 25 hectare.

In een rustige omgeving met ononderbroken uitzicht over het omliggende platteland, bestaat dit imposante stenen gebouw uit een woonhuis, twee garages en een bijgebouw dat je naar eigen inzicht kunt verbouwen. Het huis is als volgt ingedeeld: een kelderruimte in de kelder.
De begane grond geeft toegang tot een hal die leidt naar een keuken-eetkamer, een zitkamer, een badkamer met toilet en een eerste garage met een werkplaats of machinekamer.
Boven leidt een nachthal naar vier ruime slaapkamers, een opslagruimte en een grote onafgewerkte ruimte waar je je fantasie de vrije loop kunt laten voor extra indelingen, zoals extra slaapkamers.

Tot slot leidt een trap naar een inrichtbare zolder van meer dan XX m², die nog meer potentieel biedt. Het exterieur is niet te overtreffen: je geniet van een tweede vrijstaande garage, een groot bijgebouw, een voormalige werkplaats en opslagruimte, evenals een prachtige zonnige tuin, ideaal om te ontspannen.


Mis de kans niet om deze woning te ontdekken met zijn indrukwekkende volumes, die een veelheid aan mogelijkheden bieden om uw projecten te realiseren. PEB E - E totaal: 90.291 kWh/jaar - E

Neem contact op