Huis te koop

* 460000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 20067528
Immoweb code : 20067528
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 24/06/2024

Omschrijving

Het project l'Orée de Seumay omvat 12 prachtige woningen, waarvan er een dienst doet als modelwoning. Deze woningen bieden alle comfort voor een gezinsleven. De ontwikkeling omvat ook de verkoop van 2 professionele ruimtes en een appartement. De ontwikkelaar heeft gekozen voor het gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals baksteen en arduin, in overeenstemming met het rijke architecturale erfgoed van de regio.

Het project ligt in een vriendelijke, authentieke, landelijke omgeving, met snelle en gemakkelijke toegang tot alle noodzakelijke voorzieningen. Talrijke bushaltes bedienen Perwez en de belangrijkste activiteitencentra in de regio, zodat er een uitstekende verbinding is met het openbaar vervoer. De twee dichtstbijzijnde hoofdsteden, Namen en Brussel, zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Extra informatie: De keuken is bij de prijs inbegrepen, met de mogelijkheid om materialen te kiezen voor mei 2024. Sommige woningen bieden de optie van zolderruimte met veluxramen, individuele gasverwarming, ventilatie met dubbele doorstroming en A & A+ EPB-certificering. Elk huis heeft een aangebouwde garage voor één auto, evenals een extra privéparkeerplaats (of meerdere als er geen garage is). De tuinen zijn omheind met hagen en beplanting. Terrassen zijn optioneel.

De woningen zullen eind 2024 beschikbaar zijn. Verkoop off-plan (onderworpen aan de Breyne-wet) met registratiekosten van 12,5% op het aandeel van de grond en BTW van 21% op de bouw.

Neem contact op