Huis te koop

609000€

1 slaapkamer 200 vierkante meters

Immoweb code : 20049150
Immoweb code : 20049150

Overzicht

1 slaapkamer
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
11359 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke architecturale woning gelegen midden in natuurgebied.

Ontdek 'De Achthoek', een buitengewone woning met een rijke geschiedenis, gelegen op een serene locatie. Dit unicum uit de naoorlogse periode biedt een unieke kans om eigenaar te worden van een stuk Nederlands-Belgische geschiedenis. De woning straalt karakter en mysterie uit, en is ideaal voor liefhebbers van historie en unieke architectuur.

Gelegen te midden van de natuur, werd deze woning opgetrokken in 1964 door een Nederlandse collaborateur die na zijn dienst een plek zocht om zich onder te duiken. Met als basis een tekening van zijn kleindochter werd 'De Achthoek' realiteit. Door het opvallende achtzijdige ontwerp zorgt deze bijzondere vormgeving voor een dynamische indeling van de leefruimtes. Dit architecturale pareltje werd gebouwd op een heuvel te midden van de Grote Heide in Neerpelt, maar is enkel te bereiken via Valkenswaard. De grenspaal van Nederland en België ligt pal op het perceel.
In 2023 werd de woning gerenoveerd en werd een permanente bewoningsvergunning verkregen. Buiten een nieuwe keuken en badkamer werd er ook vloerverwarming gelegd en werd de woning van binnenuit geïsoleerd.
Meer te weten komen over deze unieke woning? Bekijk onze website: https://www.heylenvastgoed.be/nl/kopen/huis-te-koop-in-pelt/159343?_gl=1*77qmvo*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMI86nY16vOhAMV3EZBAh2cWwK3EAAYASAAEgKCL_D_BwE Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op