Huis te koop

292000€

3 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 20226172
Immoweb code : 20226172

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
337 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Halfopen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers op een perceel van 3are37ca

Beschrijving:
Nummer 15 is de linker halfopen woning binnen dit nieuwbouwproject. Bij binnenkomst via de hal heeft u direct toegang tot het gastentoilet en de woonkamer.
De woonkamer is verdeeld in een gezellige zithoek om te ontspannen na een lange dag, een bureau ruimte en een open keuken met eetgedeelte dat uitkijkt op de zonnige tuin. Aansluitend aan de keuken is er een berging voorzien voor een wasmachine, droogkast en extra opslagruimte.
Naast de zithoek bevindt zich de trap die leidt naar de eerste verdieping. Hier geeft de nachthal toegang tot de badkamer en twee ruime slaapkamers.
Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer onder het dak. Daarnaast vindt u op deze verdieping ook de technische ruimte en een extra berging.

Bijzonderheden:
De vermelde prijs is voor de oplevering van een casco woning. De koopsom voor deze casco woning is verschuldigd bij het verlijden van de authentieke akte.
De woning kan ook casco+ of volledig afgewerkt worden opgeleverd. Hierbij wordt voor de verdere afwerking gewerkt met aannemerscontracten. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op