Huis te koop

385000€

4 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 20163245
Immoweb code : 20163245

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
684 vierkante meters grond

Omschrijving

Dubbelwoonst met 2 huisnummers, mogelijk te gebruiken als...

Deze woning is momenteel opgedeeld in twee appartementen met ook 2 aparte huisnummers. Dit biedt tal van mogelijkheden, zoals een ruime woning voor een groot gezin, een kangoeroewoning of co-housing.
De benedenverdieping bestaat uit en ingerichte keuken met aansluitend de woon -eetkamer die een prachtig zicht geeft op de mooi aangelegde tuin.
Een ruime slaapkamer biedt direct toegang tot een badkamer, voorzien van bad, lavabo, toilet en inloopdouche. Er is een apart bureel dat ook zou kunnen dienen als slaapkamer. Tevens bevindt zich beneden ook nog een ruime achter inkomhal en een inpandige garage.
De bovenverdieping is zowel bereikbaar via de benedenverdieping maar heeft ook een aparte inkom langs de buitenzijde.
Het verdiep is voorzien van: een keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer voorzien van lavabo, bad en douche, een apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een berging. 
Aansluitend aan de woonkamer is er ook een gezellig terrasje aanwezig waar men kan genieten van de tuin, welke een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de omgeving.
De tuin is prachtig aangelegd en biedt een serene en gezellige sfeer. Met een kleine natuurvijver en een handige tuinberging is deze buitenruimte een echt juweeltje.
Het biedt een perfecte plek voor tuinliefhebbers en voor kinderen om te spelen.
Deze woning ligt in het pittoreske Grote-Brogel, op wandelafstand van de lokale school en winkels. Dit maakt het een perfecte locatie voor gezinnen met kinderen of...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op