Huis te koop

295000€

5 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 20061028
Immoweb code : 20061028

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
613 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 5 slaapkamers te Oudsbergen

Deze op te frissen gezinswoning met 5 slaapkamers is gelegen op een mooi zuidoostelijk georiënteerd perceel van 6are 13ca te Oudsbergen. 
De bewoonbare oppervlakte (volgens weergave EPC) bedraagt 231m² en kent de volgende indeling:
Kelder: deels onderkelderd. 
Gelijkvloers: ruime inkomhal met plaats voor vestiaire, apart toilet met handenwasser, lichtrijke woon- en eetkamer die aansluit met de keuken. Hiernaast ligt de hal naar de achterdeur, alsook nog een wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast. 
1e verdieping: de nachthal geeft toegang naar 3 volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo. Hiernaast is een berging voorzien (vroeger toegang naar de zolder).2de verdieping:  de zolderruimte is omgebouwd naar 2 slaapkamers die nu bereikbaar zijn met een vaste trap. 
Verder heeft deze woning nog een perfect georiënteerde, volledig omheinde tuin met terras . Hier is het heerlijk vertoeven. Als laatste is er nog de garage. 
Troeven;
+ 5 slaapkamers;
+ 2010 werd het dak vervangen;
+ Zonnepanelen en thuisbatterij aanwezig;
+ Energiezuinige woning, zonder renovatieplicht (EPC C).
Verkeerstechnisch kent deze woning een ideale ligging, vlakbij het centrum waar verschillende winkels, een slagerij en bakkerij aanwezig zijn. Alsook voor de natuurliefhebbers liggen verschillende natuurreservaten in de buurt.

Neem contact op