Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20006133
Immoweb code : 20006133

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
2110 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke instapklare woning met zuidgerichte tuin en zwembad

Via de charmante oprijlaan komen we bij een prachtige, instapklare open bebouwing op een perceel van 2114 m², volledig omgeven door groen. Deze woning biedt volledige privacy en is gelegen in een rustige, gezinsvriendelijke residentiële omgeving.
De zuidgerichte tuin is fraai aangelegd en voorzien van een zwembad en poolhouse. In de uitnodigende inkomhal vinden we een gastentoilet en de trap naar de eerste verdieping. De ruime leefruimte is sfeervol ingedeeld met een zithoek en een eetkamer, beide met zicht op de tuin en het terras. De recent vernieuwde keuken is volledig uitgerust en biedt alle moderne gemakken.
Op het gelijkvloers is er tevens een slaapkamer of bureel, ideaal voor thuiswerken of als gastenkamer. De eerste verdieping, bereikbaar via de nachthal met ingebouwde kasten, herbergt drie volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer.
Technisch: solide, betonnen structuur, recent vernieuwd dak, centrale verwarming (condenserende gasketel & warmtepomp) dubbele en hoogrendementsbeglazing aanwezig, 18 zonnepanelen en nieuwe warmtepomp voor het zwembad.
Kortom; alleenstaande woning op een uniek gelegen perceel met veel groen en privacy.

Neem contact op