Huis te koop

895000€

4 slaapkamers 553 vierkante meters

Immoweb code : 20002638
Immoweb code : 20002638

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
553 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis

Dit charmant herenhuis, gelegen in de winkelstraat van Oudenaarde, is een unieke stadswoning met mogelijkheid om een handelspand uit te baten. De woning zit vol van authentieke materialen en details.

Een royale inkomhal voorzien van marmeren accenten, verwelkomt u en leidt naar het commerciële gedeelte op de begane grond. Hier bevindt zich een atelier en verkoopruimten beide prachtig afgewerkt met granieten elementen. Daarnaast zijn er een toilet, een bijkeuken, technische ruimte, een kluis en twee trappen die toegang bieden tot twee kelders. Het handelspand geeft uit tot een binnenkoer. Bovendien geniet deze van een zonnige tuin, een dakterras, een garage voor één auto en een carport, allemaal bereikbaar via de achterliggende straat, wat een onschatbare toegevoegde waarde biedt.

De prachtige inkomhal met vestiaire en gastentoilet geeft toegang tot een salon met open haard, eetplaats en keuken met berging.

Op de tussenverdieping vinden we de wasplaats en de eerste badkamer voorzien van douche, bad en toilet.

De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers. Door de grote raampartijen komt veel natuurlijk licht naar binnen.

De bovenste verdieping beschikt opnieuw over 2 slaapkamers en badkamer met toilet, dubbele lavabo en bad. Daarnaast is nog een vaste trap met toegang tot de zolder. Hier is nog voldoende opbergruimte.

Dit buitengewone pand combineert niet alleen een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid , maar biedt ook een exclusieve kans om te wonen in het hart v

Neem contact op