Huis te koop

208000€

3 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 11492168
Immoweb code : 11492168

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Toffe gezinswoning met gezellige tuin!

Welkom in Oudenaarde! Op zoek naar jouw eerste thuis? Dan is deze woning met gezellige tuin nabij het centrum en het station zeker een kanshebber en helemaal klaar om naar jouw smaak in te richten. Eerder op zoek naar een opbrengsteigendom? Dit pand is een ideale investering om te verhuren.

Kom binnen via de inkomhal en de hoge plafonds geven u meteen een ruimtegevoel, naastliggend vindt u de lichtrijke leefruimte terug, achteraan de woning staat de volledig geïnstalleerde keuken met een berging en eerste toilet. Samen met de kelder bieden deze voldoende opslagruimte. Op de eerste verdiepingen vindt u twee ruime slaapkamers terug met de badkamer voorzien van bad, lavabo en tweede toilet. Via de tweede vaste trap komt u boven in de net ingerichte zolderkamer met mezzanine. Buiten op het terras en in de tuin is het aangenaam vertoeven in alle rust zonder inkijk.

EPC 355 kWh/m2.jaar - label D - geen renovatieverplichting. Het dak is reeds geïsoleerd met 18cm minerale wol, de ramen zijn vervangen door hoogrendementsglas en verwarming op aardgas (niet-condencerend) i.c.m. radiatoren. Stedenbouwkundig uittreksel in aanvraag.

5 keer wauw

Instapklaar
Goed bereikbaar
Drie ruime slaapkamers
Gezellige tuin zonder inkijk
Recent opgeknapte gevel

Kom eens kijken! Bram leidt je graag rond, contacteer hem via 0474 35 49 59 of [email protected]. Tot binnenkort!
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op