Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20241524
Immoweb code : 20241524

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en Instapklare Hoekwoning met Tuin en Garage

Ruime en Instapklare Hoekwoning met Tuin en Garage op Rustige, Centrale Locatie

Indeling:
Bij binnenkomst in de ruime inkomhal voelt u meteen de gezelligheid en functionaliteit van de woning. Hier bevindt zich een ruim gastentoilet. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een sfeervolle haardpartij, ideaal voor gezellige avonden, en biedt directe toegang tot het zonnige terras. Aangrenzend vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, uitgerust met alle moderne gemakken voor wie van koken houdt. Een handige droge bergkelder biedt extra opslagruimte, terwijl de achtergelegen wasplaats met berging voor nog meer praktische mogelijkheden zorgt.

Op de eerste verdieping treft u een lichte overloop, drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. De tweede verdieping biedt een ware verrassing: een royale master bedroom voorzien van ingemaakte kasten en een eigen luxe badkamer met massagebad.

Buitengebeuren:
Het verharde terras met overkapping sluit aan op een mooi stuk tuin. De afgesloten garagebox biedt veilige parkeergelegenheid of extra opbergruimte.

Deze prachtige woning is niet alleen instapklaar en perfect onderhouden, maar bevindt zich ook op een toplocatie: rustig gelegen en toch in de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer. Dit is dé ideale gezinswoning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

Neem contact op