Huis te koop

999000€

5 slaapkamers 445 vierkante meters

Immoweb code : 20165957
Immoweb code : 20165957

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
445 vierkante meters bewoonbare ruimte
2087 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze villa met boomhut op fraai hoekperceel van 2087m²

Luxe Villa in Groene Oase: Jouw Stijlvolle Toevluchtsoord Tussen Stad en Natuur

Welkom in deze landelijke luxe villa in een groene residentiële wijk, gelegen op slechts 25 minuten rijden van zowel Eindhoven als Antwerpen. (16 minuten van ASML) Deze residentie biedt een zeldzame combinatie van rustige exclusiviteit en optimale bereikbaarheid.

Binnen wordt je begroet in een perfect gerenoveerde woning, met een grote, woonkamer met mooie haardpartij en een aansluitende tuinkamer. De villa wordt nagenoeg compleet ingericht verkocht, (voor een meerprijs van €45.000,-)een stijlvolle werkkamer, een overcompleet ingerichte keuken met achtergelegen bergplaats, en voldoende slaapkamers voor het hele gezin.
Het overdekte terras heeft een compleet ingerichte buitenkeuken.

De boomhut in de tuin voegt een speels element toe, terwijl het luxe “guesthouse” als bijgebouw een perfecte toevluchtsoord biedt voor gasten, inwonende ouders of een inwonende puber. Het perceel heeft een prachtig aangelegde tuin, is zeer stijlvol en volledig omheind, wat een gevoel van veiligheid en privacy versterkt.

Met een carport en garage is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.
Dit is een unieke eigendom die u met eigen ogen moet beleven en een uitgemeten kans welke niet aan u niet aan u voorbij mag laten gaan!

Neem contact op