Huis te koop

396000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 20162148
Immoweb code : 20162148

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/11/2024

Omschrijving

Landhuis met 3 slaapkamers op toplocatie in Oud-Heverlee

Deze prachtige bel-etage eengezinswoning bevindt zich aan de rand van de Dijlevallei, pal tegenover het natuurreservaat "De Doode Bemde" en tussen het Meerdaalwoud en Heverleebos. Kortom, je woont hier in de groenste gemeente van Vlaanderen: Oud-Heverlee! De woning ligt in een rustige doodlopende zijstraat van de Ophemstraat en is slechts een steenworp verwijderd van de vijvers aan de Zoete Waters, het Recreatiepark en gezellige restaurantjes.

Gelegen op een royaal perceel van 750 m² en met een bewoonbare oppervlakte van 139 m², biedt deze woning alles wat je zoekt. De elektriciteitskeuring is volledig conform. Met 12 zonnepanelen is de woning bijzonder energiezuinig (60€/maand voorschot). Bovendien beschik je over een handige inpandige garage voor 1 wagen. 

Heb je interesse en wil jij als eerste deze woning ontdekken? We trappen onze verkoop af met een exclusieve "Avant-Première" op 25 & 27 september. Plan nu jouw bezoek via de groene "Plan jouw bezoek" knop op onze website. De richtprijs bedraagt 396.000€ en de biedingstermijn loopt t.e.m. maandagavond 30 september om 21u. Bekijk hieronder het "Avant-Première" reglement. 

Een perfecte ligging met een groen vergezicht, uitstekende verbindingen naar de E40/E314 en op fietsafstand van het bruisende centrum van Leuven. Met Imec, Option, de KULeuven-faculteiten en Gasthuisberg in de buurt is dit een absolute toplocatie in het groen.

Wil je deze unieke kans niet missen? Maak dan snel een afspraak met vastgoedadviseur Jos Vanv

Neem contact op